Útjelző táblák játszótérre Traffic Signs BIG 3 fajta 5 szimbólummal 69 cm magasak

Termék leírása

Útjelző táblák a német BIG gyártó műhelyéből gyerekeknek 3 éves kortól. A táblák segítségével a gyerekek elsajátítják a közúti közlekedés alapjait. A 3 táblából álló készlet 5 különböző szimbólummal van ellátva: STOP, főútvonal, parkoló, gyalogos átkelőhely és a főútvonal vége. A robusztus talapzaton álló közlekedési táblákat stabilitás és hosszú élettartam jellemzi, használatuk beltéren, kültéren egyaránt lehetséges. A táblák magassága 69 cm.

A táblák valósághű szórakozást ígérnek bébitaxizás, triciklizés vagy bringázás közben. Játék során a gyerekek megtanulják követni a táblákat, elsőbbséget adni és biztonságosan átkelni az úton. A táblák lekerekített éleinek köszönhetően a gyerekek kisebb ütközések esetén is védettek a sérülés ellen. A KRESZ táblák felülete UV stabilizátorokkal van kezelve, így hosszú idő után is megőrzik gyönyörű színüket.

A német BIG vállalat nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat gyárt. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok magas minőséggel rendelkeznek, és az egészségre ártalmatlanok.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Termék magassága69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.