Hordozható rajztábla Modulo Slate Blue Smoby helytakarékos törölhető filctollal kendővel és 4 papírral

Termék leírása

A francia Smoby gyártó Travel Slate hordozható rajztáblája kiváló ajándék minden kreatív gyermeknek 3 éves kortól. A rajztábla segítségével a gyerekek képeket rajzolhatnak, gyakorolhatják az ábécé-t vagy akár megoldhatják az első matematikai feladatokat. A moduláris rajztábla kiváló minőségű fából és erős műanyagból készült, így könnyen hordozható, és a gyerekek magukkal vihetik baráti és családlátogatásra egyaránt. Otthonuk kényelmében is használhatják a táblagépet, hisz a hátsó részén található támasztékkal könnyen kitámasztható. A táblagép alsó része egy rekesszel van felszerelve a rajzeszközök tárolására.

A kis művészek 4 db fehér papírból álló készletet is kapnak a tablethez, melyek a felső részén található narancssárga klipnek köszönhetően a tablet felületére rögzíthető. Rajzolást megkönnyíti egy letörölhető fekete filctoll és egy kendő is, amivel letörölhetik a csöppségek a csodás műveket a tábla mágneses felületéről. A kék dizájnú hordozható kreatív tablet időtlen benyomást kelt, elbűvöli fiúkat és lányokat egyaránt. Sok éven át fognak vele játszani, remekül fognak szórakozni a rajzolás közben, felfedezik művészi tehetségüket. Megpróbálják az első szavaikat is leírni, példákat számolni, ami a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a képzelőerőt is fejleszti.

A gyerekeknek szánt tablet gyorsan összerakható és nem foglal sok helyet, méretei 38*31*27 cm. A Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Smoby játékok a legjobb választás minden gyermek részére, hisz hosszantartó szórakozást nyújtanak számukra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek38*31*27 cm
A csomagolás méretei40*7*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.