Teakészlet tálcán Gabby Tea Set Smoby két csészével 8 kiegészítővel

Termék leírása

A francia Smoby gyártó Gabby Tea Set teakészlete lehetővé teszi a lányok számára, hogy 3 éves koruktól igazi teapartit szervezzenek barátaikkal. A gyerekeknek szánt teáskészletet gyönyörű képek díszítik a Gabby című tévésorozat animációs motívumával, melyet a világ minden tájáról ismernek a gyerekek. A prémium 8 részes teáskészlet tartalmaz: egy türkiz tálcát, 2 csésze, egy teáskannát, 2 kanalat, egy tej- és cukortartót. A készlet tömör műanyagból készült, lekerekített élekkel, kiváló minőség és tartósság jellemzi.

A Gabby teáskészletet gyermekei születésnapi bulikon, piknikezéskor és összejöveteleken kiválóan kifogják tudni használni. Az animált Gabby motívum vidám macskák képeivel fejleszti a gyerekek fantáziáját és képzeletét, a gyerekek barátokkal, testvérekkel együtt különféle meséket, kalandokat találhatnak ki. Teázás közben fejlesztik kommunikációs készségeiket, a teáskanna kezelése közben pedig finommotorikát is fejlesztik. A házigazdák szerepébe bújva utánozzák szüleiket, megtanulják a helyes étkezés alapelveit, a tea felszolgálását és a vendégek kiszolgálását. A teáskészlet remek kiegészítője lehet a gyerekkonyháknak és az üzleteknek egyaránt.

A Smoby gyártó minőségi termékei az eredeti francia dizájnt keltik életre. A gyártásuknál használt műanyag erős és ellenálló, tapintásra mégis nagyon kellemes. A játékok lekerekített élei csökkentik a sérülések kialakulásának a kockázatát. Színeik ösztönzik a gyerekek fantáziáját, formálják személyiségüket és lekötik a legkisebbek figyelmét is. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és a francia minőséget valamint a modern trendeket testesítik meg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek26*14*3 cm
A csomagolás méretei27*8*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.