Ruha szett Unicorn Onesie Dressing Room Girls Corolle 28 cm játékbabára 7 kiegészítő 4 évtől

Termék leírása

A Corolle Girls babák igazán divatosan öltöznek, ismerik a mai divatirányzatokat a világ összes divatfővárosából. Erre bizonyíték az Unicorn Onesie ruha szett is Corolle Girls játékbaba részére, mely a babázást igazi élménnyé varázsolja. A teljes outfit 28 cm magas Corolle játékbaba részére 7 kiegészítőből áll, melyek tökéletesen kiegészítik egymást, és egyszerre varázsolják a babát egy káprázatos divatdiktátorrá.

Tökéletes overál-onesie unikornis arany színű szarvával a legjobb választás Corolle Girls babák pizsi-partyra. A Corolle Girls baba öltözékének divatos kiegészítői egy puha párna, egy alvómaszk, egy hajgumi, egy fésű, egy mackó és egy táska.

Az időtlen Unicorn Onesie ruha készlet egyedi egyszarvú dizájnban sok új élménnyel és szép emlékekkel gazdagítja a gyerekeket babázás közben. A gyönyörű Corolle Girls ruhákba a gyerekek bármikor átöltöztethetik babájukat. Ennek az outfitnek a tökéletesen kidolgozott részletei és az első osztályú anyagok minden babázást még izgalmasabbá varázsolnak, ami fejleszti a gyerekek fantáziáját, de fejleszti a kommunikációs készségeket és a tapintási érzékenységet is.

A szerepjátékok nagyon fontosak már a gyermekkorban is, mert többek között a gyerekek megismerik saját érzelmeiket, és felelősséget vállalnak tetteikért. A Corolla ruhákat kézzel, legfeljebb 40°C-os vízben, csak enyhe folyékony szappannal ajánlott mosni.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle Girls játékbabára
  • 7 kiegészítő
  • 4 éves kortól
  • 28 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.