Ruha szett English Student Dressing Room Girls Corolle 28 cm játékbabának 8 kiegészítővel 4 évtől

Termék leírása

A Corolle Girls babák igazán divatosan öltöznek, ismerik a mai divatirányzatokat a világ összes divatfővárosából. Erre bizonyíték a English Stuent ruha szett is Corolle Girls játékbaba részére, mely a babázást igazi élménnyé varázsolja. A teljes outfit 28 cm magas Corolle játékbaba részére 8 kiegészítőből áll, melyek tökéletesen kiegészítik egymást, és egyszerre varázsolják a babát egy káprázatos divatdiktátorrá és egyben a legstílusosabb tanulóvá.

A kockás szoknya fehér inggel stílusos (és egyben okos) diákot varázsol a Corolle Girls babából. A Corolle Girls baba öltözékének divatos kiegészítői a csizma, meleg lábvédő, napszemüveg, iskolatáska, szív alakú fülbevaló és egy okostelefon.

Az időtlen English Student ruha készlet sok új élménnyel és szép emlékekkel gazdagítja a gyerekeket babázás közben. A gyönyörű Corolle Girls ruhákba a gyerekek bármikor átöltöztethetik babájukat. Ennek az outfitnek a tökéletesen kidolgozott részletei és az első osztályú anyagok minden babázást még izgalmasabbá varázsolnak, ami fejleszti a gyerekek fantáziáját, de fejleszti a kommunikációs készségeket és a tapintási érzékenységet is.

A szerepjátékok nagyon fontosak már a gyermekkorban is, mert többek között a gyerekek megismerik saját érzelmeiket, és felelősséget vállalnak tetteikért. A Corolla ruhákat kézzel, legfeljebb 40°C-os vízben, csak enyhe folyékony szappannal ajánlott mosni.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle Girls játékbabára
  • 8 kiegészítő
  • 4 éves kortól
  • 28 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.