Pipere koffer Disney Princess Beauty Vanity Smoby fodrászat szépség szalon és köröm stúdió 13 kiegészítővel 3 évtől

Termék leírása

Pipere koffer Disney Princess My Beauty Vanity 3in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csúcsszuper gyerekjáték kislányok részére 3 éves kortól. A játék azon kis hölgyek számára készült, akik szívesen öltik fel a fodrásznő, körmös és sminkes szerepét. A rózsaszín pipere koffert a Disney hercegnők motívuma díszíti, tartalmát 13 pipere kellék teszi ki. A praktikus fogantyúnak köszönhetően a kislányok a koffert bárhova magukkal vihetik. A felnyitott koffer egy játékteret kínál 2 oldalsó rekesszel, melyekre a szépítkezéshez szükséges pipere eszközöket tudja a kislány előkészítési. A Disney hercegnők ábráival díszített pipere koffer órákon át elszórakoztatja a kislányokat, számos tárolóhelye a piperecikkek raktározását teszi lehetővé.

A praktikus tükörben az elkészült frizurák, körmök illetve sminkek leellenőrizhetőek. Mivel minőségi alapanyagból készült, teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. A pipere készletben 2 körömlakk, 2 rúzs, szemhéjfestékek, szempillaspirál, ecset, fésű, hajpánt, gyűrű és pipere tégelyek találhatók. A koffer titkos nyitható rekesszel is rendelkezik, és a két praktikus záróelemnek köszönhetően a gyerekek biztosak lesznek abban, hogy a tartozékok nem esnek ki a kofferból hordozás közben.

A kompakt és könnyű pipere koffer méretei 35*28*28 cm. Elsőosztályú műanyagból készült, mely tartós, ellenálló mégis tapintásra nagyon kellemes. A gyerkőcök a szerepjátékok során közelebb kerülnek a felnőttek világához, megismerkednek az egyes kozmetikai eszközök és kiegészítők használatával. A pipere kofferrel egyszerre több gyerkőc is játszhat, barátaik és testvéreik körében felölthetik a fodrászok és vendégek szerepét, miközben gyakorolják a kommunikációs és nyelvi készségeiket, gyorsabban szocializálódnak és nő felelősségtudatuk. A tárgyakkal való manipulációval fejlesztik finommotorok képességeiket, az összpontosítást és logikus gondolkodást.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra kellemesen bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok hozzájárulnak a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez, személyiségük formálásához, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek35*28*28 cm
A csomagolás méretei30*9*45 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.