Pipere asztal levehető tükörrel My Beauty Studio Smoby elfordítható polcok tárolókkal fa formájú akasztókkal ékszerekre és 15 kiegészítővel 3 évtől

Termék leírása

My Beauty Studio pipere asztal a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A kislányokra egyedi pipere asztalka vár kék-fehér színkombinációban tükörrel. A szerepjátékok során a pipere asztal az asztalra vagy az ágyra helyezhető. A játék kompakt méretekkel rendelkezik, a kerek tükör eltávolítható és önállóan is használható. A 15-darabos pipere készlet kiegészítők másolatait tartalmazza, ezek között testápoló, rúzs, körömlakk, szempillaspirál, parfüm, kézkrém, gumiszalag és hajcsat, karkötő és hajkefe is található.

Az asztalka elegendő tároló helyet kínál, az asztal oldalán található nyitható rekeszekben a kiegészítők tárolhatók, a tükör mellett pedig fa formájú ékszertartók vannak a kedvenc ékszerek felakasztásához. A pipere asztal első osztályú műanyagból készült, felülete kellemesen sima. A kislányok kedvükre nézhetik tükörképüket a tükörben, ápolhatják a hajukat, cimboráikkal együtt felölthetik a kozmetikusok szerepét, ezzel is közelebb kerülve a felnőttek világához, miközben fejlesztik kommunikációs készségeiket. A játék hozzájárul a finommotorika és esztétikai érzék fejlődéséhez is. Az asztalka méretei 40*31*29 cm.

A francia Smoby gyártó minőségi gyerekjátékokat gyárt eredeti francia dizájnban. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A gyártási folyamat minden szakasza szigorúan ellenőrzött, ennek eredményeként a végtermékek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40*31*29 cm
A csomagolás méretei31*11*41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.