Nagyformátumú képek színezéshez Kid Colouring Smoby 10 drb kompatibilis a Kid Creative Table asztallal 51*51 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Kid Colouring nagyformátumú színező lapok a francia Smoby gyártótól kreatív gyerekeknek 2 éves kortól. A fiúkra és lányokra 10 db színező lap vár különböző vidám motívummal, amit szabadidejükben tetszés szerint kifesthetnek. Az 51*51 cm méretű színező lapok a Kid Creative Table kreatív asztal felületére rögzíthetők, és órákon át elszórakoztatják a gyerekeket. A papírok nagyobb méretének köszönhetően 1 kép kifestésénél több gyermek is együttműködhet.

A színező lapok elősegítik a fantázia és képzelet kibontakozását, a színek elsajátítását. Csak a gyerekeken múlik a végső eredmény. A kifestés során a kicsik gyakorolják a szem-kéz koordinációt, igyekeznek követni a meghatározott vonalat. Fejlesztik a finommotorikát, megtanulják helyesen tartani a rajzeszközöket. A képek kreatív színezése pihentető hatással van, de egyúttal hozzájárul az összpontosítás gyakorlásához. A lapok motívumai által a gyerekek új tárgyakkal, álatokkal, mindennapi dolgokkal ismerkednek.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású műanyag játékokkal gazdagítja a piacot. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra kellemesen bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. Ha a legjobbat szeretné gyermekei számára, válassza a Smoby termékeit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek51*51*0,1 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.