Kocsi magasnyomású tisztítóval Karcher High Pressure Trolley K4 Smoby vízcsatlakozással elektronikus ablaktisztítóval

Termék leírása

Kärcher kocsi magasnyomású mosóval a francia Smoby gyártó műhelyéből minden gyermek számára 3 éves kortól, aki szívesen segíti szüleit a házimunkában. Az igazi K4 jelölésű magasnyomású mosóra és kocsira hasonlító játék valósághű élményeket ígér a gyerekeknek. A mosó kerti tömlőre köthető, két nyomáshelyzetbe állítható és az udvar, terasz vagy takarítására használható. A kocsi két keréken gurul, egyszerűen kezelhető és szükség szerint ide-oda tologatható.

A Kärcher márkával ellátott gyönyörű sárga-fekete játék ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek. A fogantyú tökéletesen passzol a kisgyerekek kezébe. Az ablaktisztító gombnyomásával aktiválódig, a bekapcsolt állapotot a LED lámpa jelzi. Működés közben a készülék valósághű hangot ad ki, ezáltal is remek szórakozást kínál a kis segédék számára. Az elektronikus ablaktisztító 2 LR6 típusú elemmel működik, ezek nem a képezik a csomag tartalmát.

A szerepjátékok segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak felelősségtudatosabban viselkedni, nő önbizalmuk, fejlődik finom motorikájuk, logikai gondolkodásuk. Az élethű játékokkal elsajátítják az egyes takarító eszközök használati módját. A kocsi méretei 20*19*40 cm, az ablaktisztító méretei 17*18 cm. A magasnyomású mosó és az elektromos ablaktisztító nem hétköznapi háztartási használatra készültek, csak játékok – replikák.

A francia Smoby gyártó modern gyerekjátékokat gyárt eredeti francia dizájnban. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A gyártási folyamat minden szakasza szigorúan ellenőrzött, ennek eredményeként a végtermékek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. A Smoby a francia minőség, eredeti dizájn és egyedi termékek megtestesítője.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*19*40 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.