Játékbaba Valentine in the Mountain Set Girls Corolle hullámos szőke hajjal 28 cm 4 kiegészítővel 4 évtől

Termék leírása

Ismerkedjen meg Valentinével és élvezze vele együtt az izgalmas kalandokat a hegyekben. Lenyűgöző Valentine játékbaba a Corolle Girls termékcsaládból tökéletes pajtásává válik gyermekének már az első találkozástól fogva. Nővéreivel, Melodyval, Zoéval és Lunával ellentétben Valentine sport kedvelő, szeret mozogni, és képes az egész napot a lejtőkön tölteni.

A szépséges szőkeség, Valentine stílusos ezüst nadrágot, rózsaszín trikót és bundát visel, mellyel tökéletesen összhangban van a többi kiegészítő is. Hegyekben nem hiányozhatnak a szükséges kiegészítők sem - sapka és hajpánt, korcsolya és hóember, mely szétszedhető elemeire, majd újra összerakható. 

A káprázatos Valentine Corolle Girls babának valósághű tinédzser teste van, 28 cm magas, és segítség nélkül tud állni és ülni. Valentin baba hosszú, szőke haja és átható kék szeme nem az egyetlen dolog, ami minden gyerkőcöt lenyűgöz már 4 éves kortól.

A Corolle Girls babához 4 kiegészítő tartozik, köztük korcsolya, hajpánt, sapka és cuki hóember. Corolle babáknál egyértelmű az elsőosztályú alapanyag felhasználása, tapintásra nagyon kellemes, gondtalan babázást visz a kicsik életébe. 

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • egyedi Corolle Girls játékbaba
  • hullámos szőke haj
  • 4 kiegészítő
  • gyerekeknek 4 évtől
  • 28 cm magas
  • részletek a kicsik igényeihez igazítva
  • csodálatos francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága28 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.