Játékbaba Rosy Ballerina Set Mini Corolline Corolle szőke haj és kék szemek 20 cm 3 kiegészítővel

Termék leírása

A Rosy játékbaba megtalálta álmai szakmáját. Balett táncos lesz belőle! A gyönyörű Rosy Ballerina Set Mini Corolline baba 20 cm magas, így tökéletes babácska táskába vagy zsebbe. A baba méretéből adódóan ideális útitárs, hiszen tényleg mindenhol elfér. Hosszú szőke haja készen áll a fésülésre, és a lenyűgöző tiara is csak a frizurája ékévé válik.

A Rosy baba gardróbjában 3 kiegészítő található - egy rózsaszín pulcsi, balett lábszár melegítő és tiara. Az egyedülálló Rosy Ballerina Set Mini Corolline baba egyszerűen egy valódi álombaba, megragadja a gyerekek, de a szülők szívét is egyaránt. A babával való játék nem csak a baba tökéletes méretének, hanem a finom vanília illatának köszönhetően is felejthetetlen lesz. A Corolle baba minden tekintetben tökéletesen alkalmazkodik a gyermek életkorához.

A Corolle babával játszva a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához és megismerkednek saját érzelmeikkel, a ruhák egyedi kialakításának köszönhetően fejlődik a fantázia is. Az első osztályú, kellemes tapintású anyagok zavartalan játékot biztosítanak a gyerekeknek, melynek során a gyerekek finommotorikát, valamint kommunikációs készségeiket gyakorolják.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • Mini Corolline Rosy játékbaba
  • hosszú szőke haj és kék szempár
  • finom vanília illat
  • 3 kiegészítő
  • gyerekeknek 3 évtől
  • 20 cm magas
  • részletek a kicsik igényeihez igazítva
  • kézzel mosható max 40°C
  • csodálatos francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.