Játékbaba Perle Heart Petals Ma Corolle barna haj és kék pislogó szempár 36 cm 4 évtől

Termék leírása

A legstílusosabb Corolle játékbaba most látott napvilágot, és készen áll az életre szóló kalandokra gyermekével. Az egyedülálló Perle Heart Petals Ma Corolle játékbaba tökéletesen kidolgozott részletekkel és vanília illattal 4 éves kortól ajánlott, a Heart Petals kollekcióból származik, amit stílusos gardróbja is bizonyít. A baba gyönyörű szoknyát és piros pulóvert visel bájos kiegészítőkkel, melyek kiemelik stílusát.

Perle Heart Petals babával való játszadozás különösen önfeledt lesz a kicsik számára, hisz hosszú, dús hajából csodás frizurákat tudnak majd varázsolni. Könnyen fésülhető hajának köszönhetően kislányából igazi kis fodrász kerekedik. A babázást teljesen élethűvé varázsolja a baba asszimetrikus pofija, kék szemecskéi altatás során lecsukódik. 

Csodaszép barna hajú Perle Heart Petals játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek szerető karjaiba. Köszönhetően a megfelelő méretének, tökéletesen kivitelezett részletgazdag kidolgozásának a babázás mostantól feledhetetlen élmény lesz a kicsi számára. Egyedisége az enyhe vanília illatban rejlik, amely nyugtató hatással van a kicsikre és többszörös mosás után is megmarad. Az egyedi Ma Corolle játékbabát gyermeke etetheti, fürdetheti, tisztába teheti, sőt a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti is, vagy sétára is viheti.

A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és egyedi francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba 
  • barna haj és kék szemek
  • enyhe vanília illattal
  • 4 évtől
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színružová,červená
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.