Játékbaba Miss Starry Dreams Mon Doudou Corolle kék szemekkel 25 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Engedje meg, hogy egy puha játékbabát adjunk gyermeke ölelő karjaiba gondosan kidolgozott részletekkel, mellyel azonnal életre szóló köteléket alkotnak. Csodaszép Miss Starry Dreams Mon Doudou játékbaba a francia Corolle műhelyéből már az első pillanattól fogva gyermeke legjobb barátjává válik. Lágy színek csodás kombinációja, vidám kék szemek, valósághű arcvonások és 25 cm magassága a játékbabát gyermeke legjobb barátnőjévé varázsolja már a születés pillanatától.  

Miss Starry Dreams játékbaba világos rózsaszín ruhácskát visel bájos részletekkel, vanília illattal és a legfinomabb anyagokat felhasználva nyugtatóan fog hatni csöppségére. A kellemes vanília illat annyira felkelti a kicsik figyelmét, hogy mindig nagy boldogsággal fognak a Miss Starry Dreams játékbabához odabújni.

Különleges Miss Starry Dreams játékbaba asszimetrikus arcvonásai és kék szemecskéi teljesen emberi, valósághű benyomást keltenek, első pillantásra elrabolja gyermeke szívét. Enyhe vanília illata és puha, könnyű teste a játékbabának gondoskodik csemetéje édes és zavartalan pihenéséről. Kisbabák apró és finom újjacskáikkal már az első pillanattól fogva szívesen ölelgetik és simogatják az aranyos játékbabát. Hosszú masnis copfjának, kezecskéinek és lábacskáinak köszönhetően a kicsik már korai fázisban megismerkednek a felületekkel és megtanulják megfelelően megmarkolni azokat.

A Mon Doudou játékbaba kék szemecskéi mindig vidámak és kedvesek, tartós festékkel lettek megfestve. Nem kell aggódni, hogy gyermeke esetleg a nagy szeretgetés közben lekaparná, vagy kárt tenne benne. Alapanyag, melyből a játékbaba készül nagyon kellemes a tapintásra és természetes benyomást kelt. A játékbaba 30 fokos finommosáson mosható mosógépben. A babán egy cédula is helyet kapott, melyre a szülők felírhatják az elérhetőségüket, elvesztése esetén a játékbaba mindig visszakerül a tulajdonosához.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe nyugtató vanília illattal
  • megfelelő már a születés pillanatától
  • kék szemek 
  • 25 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • finommosás 30°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.