Játékbaba Albane Hearts Petals Mon Grand Poupon Corolle barna pislogó szemekkel és csücsörítő ajkakkal 36 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Ajándékozza meg gyermekét egy lenyűgöző Corolle játékbabával a speciális Heart Petals kollekcióból, akivel csöppsége belekóstolhat az anyaság örömeibe és a kis kedvencről való gondoskodásba. Kivételes Albane Heart Petals Mon Grand Poupon játékbaba gyerekeknek 2 éves kortól részletekig kidolgozott, gyerekek első pillantásra megszeretik csinos ruhájának és enyhe vanília illatának köszönhetően. 

Mon Grand poupon játékbaba csodaszép szivecske mintás ruhában nagyon szép barna szemekkel rendelkezik, melyek fektetett helyzetben lecsukódnak, ezen felül újjacskáját is szopizza, pont, mint a valódi kisbabák. Babázást pont a lecsukódó szemecskék teszik még izgalmasabbá, melyek altatáskor szépen lecsukódnak és a kis kedvenc is álomba szenderül. A termék elsőosztályú alapanyagai, tökéletes kidolgozása és bájos külcsíne mind hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek erős köteléket alakítson ki a babához.

Csodaszép Albane Mon Grand Poupon játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek szerető karjaiba. Köszönhetően a megfelelő méretének, tökéletesen kivitelezett részletgazdag kidolgozásának a babázás mostantól feledhetetlen élmény lesz a kicsi számára. Egyedisége az enyhe vanília illatban rejlik, amely nyugtató hatással van a kicsikre és többszörös mosás után is megmarad. Az egyedi Mon Grand Poupon játékbabát gyermeke etetheti, fürdetheti, tisztába teheti, sőt a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti is, vagy sétára is viheti.

A Corolle játékbaba a Heart Petals kollekcióból teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A népszerű francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és egyedi francia dizájn megtestesítője.

A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • 24 hónapos kortól
  • barna szemekkel
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.