Roller Verdák 3 Flag Smoby háromkerekű magasságilag állítható kormánnyal

Termék leírása

Roller Smoby a legújabb Verdák 3 mese dizájnban egy gyönyörű és eredeti roller három kerékkel felszerelve. A három kerék nagyobb stabilitást biztosít, tehát a rolleren való közlekedés nem csak szórakoztató, de biztonságos is. A roller, köszönhetően az alacsony  súlyának 2,5 éves kortól ajánlott. A roller fellépője stabil, csúszásmentes és mesés motívummal van díszítve. A roller kormányát a Verdák 3 mese ábrája díszíti szintén. Gyerek háromkerekű roller három szilikon kerékkel van felszerelve, melyeknek szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. 

A szilikon áttetsző kerekek csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, mely a jobb tapadást biztosítja a haladás során. Szintén ellenállnak a sérülésnek. Az első kerék átmérője 15 cm a hátsó kerekeké pedig 13 cm. Roller teherbírása 20 kg. A roller konstrukciója erős és egyben könnyed fémből készült kiegészítve ellenálló műanyaggal. A gyerek roller kormánya magasságilag állítható három fokozatban, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez. A kormány csúszásmentes és egyben bársonyos tapintású foganytúi még nagyobb biztonságot nyújtanak a gyerekek számára.

Gyerek roller fémváznak köszönhetően ellenálló. A hátsó részét zászló teszi még érdekesebbé a gyerkőcök számára. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Gyerek a rollerezést gyorsan megszereti, hisz nagyon jó formája a sportolásnak, mely közben még egyensúlyérzékét is fejleszti már korai fázisban.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*36*72 cm
Tolókar magassága67 - 72 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,85 kg
Maximum terhelés20 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.