Garázs lifttel és 3 emelettel Urban Garage 60 Years Anniversary Majorette autómosóval töltőállomással és kisautóval 5 évtől

Termék leírása

Urban Garage 60 Years Anniversary parkolóház lifttel a francia Majorette gyártótól egy csodálatos ajándék minden gyermek számára 5 éves kortól. A 3 szintes épületben manuális autólift, autómosó, töltőállomás és leereszthető rámpák várnak a szórakozni vágyó gyerkőcökre. A modern parkolóház a Majorette cég fennállásának 60. évfordulója alkalmából lett legyártva és 1 db kék színű Renault Twingo autómodell is a részét képezi.

A parkolóház építése során a gyerekek teljes mértékben próbára tehetik tervezői képességeiket, felölthetik az autóvezető szerepét, ezzel is belekóstólva a felnőttek világába. A készlet minden nap új játéklehetőséget kínál, ráadásul bármikor bővíthető illetve kiegészíthető további nagyszerű Majorette modelekkel. A játék hozzájárul a finommotorika és logikai gondolkodás, kommunikációs és kifejezőkészség fejlesztéséhez.

A játék méretei 62*58*43 cm. A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók és építőjátékok gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek62*58*43 cm
A csomagolás méretei54*14*39 cm
Tömeg1,6 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.