Fürdőszoba játékbabának működő zuhannyal Shower Baby Nurse Smoby levehető zuhanyfejjel fürdőköpennyel és használati útmutatóval 3 évtől

Termék leírása

Fürdőszoba játékbabáknak Shower a francia Smoby gyártó Baby Nurse kollekciójából kislányoknak 3 éves kortól. A tetszetős fürdőszoba zuhanysarokkal lágy pasztellszínekben készült és minden gyerekszobát szebbé varázsol. A gyerekekre működő zuhany vár folyó vízzel, amely a fürdőszoba felső részén található mechanikus gomb megnyomásával indítható el. A vizet a tartályból pumpa szivattyúzza. A kislányok így valósághű élményekben részesülnek, miközben lezuhanyozzák kedvenc babájukat, és remekül szórakoznak. A fürdőszobában egy levehető zuhanyfej, folyékony szappan, törölköző a játékbabának és egy illusztrált használati útmutató vár rájuk.

A zuhanysarok 42 cm magas babának alkalmas, amely zuhanyozás közben a falon lévő tartóra rögzíthető (a baba nem része a csomagnak). A zuhanyfejjel ellátott fürdőszoba fantasztikusan kiegészíti a játékbabáról való gondoskodást. Az anyukás szerepjátékok során a kislányok fejlesztik a finommotorikát, gyakorolják a nyelvtudást, nő felelősségtudatuk. Az egyedi zuhanysarok helytakarékos, méretei 31*30*46,5 cm, egyúttal könnyen szállítható és tárolható.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra kellemesen bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok hozzájárulnak a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez, személyiségük formálásához, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek31*30*47 cm
A csomagolás méretei31*12*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.