Focipálya Panna field round Exit Toys kerek acél átmérője 488 cm

Termék leírása

Focipálya Panna field round a holland Exit Toys műhelyéből kiváló ajándék kis sportrajongók számára már 3 éves kortól. A kerek fociarénának köszönhetően bárhol focizhatnak gyerkőcei együtt a barátaival, és gyakorolhatják a különböző focitrükköket. A futballarénát a praktikus rögzítési rendszernek köszönhetően gyorsan és rövid idő alatt könnyen össze tudja szerelni. A pálya egyes részei egyszerűen egymásba csúsznak, így csavarozni sem kell semmit.

A futballaréna 2 db fix hálós kapuból és egy fekete porszórt bevonatú galvanizált acélkeretből áll, mely kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korróziónak. Hosszú idő után is megőrzi szép megjelenését, a vázat belülről tömör műanyag borítással látták el. A futballaréna kemény és puha felületen is használható. A Panna focipálya nem csak a kertekbe, hanem iskolai játszóterek kialakítására is alkalmas, illetve futballklubokban is kihasználható rendszeres edzésekhez.

A pálya átmérője 488 cm, igy nyugodtan focizhatnak benne gyermekei, gyakorolhatják a focitrükköket barátaikkal és testvéreikkel együtt, megmérkőzhetnek, hogy kinek sikerül több gólt lőnie. Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Focipálya valódi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára a friss levegőn való sportolást.


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Termék magassága40 cm
Tömeg86 kg
Átmérő488 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.