Építőkészlet űrautó 3in1 Space Rover Discovery Set Smoby 50 darabos csavarhúzóval és űrhajós figura mozgatható végtagokkal

Termék leírása

Építőjáték 3in1 Space Rover Discovery Set űrautós készlet a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 3 éves kortól. Ez a pompás játék fantasztikus élményeket ígér a kis űrkutatók számára. A csúcsminőségű készlet 50 darab építőelemből áll, amelyek lehetővé teszik a Space Rover űrautó összeszerelését. A játék részét képezi a mozgatható végtagú űrhajós figurája is, akinek a keze csavarhúzó formájú, ennek köszönhetően a gyerekek bevonhatják a játékautó összeszerelésébe. A játékautó összeszerelése után a gyerekek behelyezhetik a figurát az átlátszó, nyitható kabinba, és elindulhatnak felfedezni az ismeretlen bolygókat.

A 25 cm hosszú játékautót a kis felfedezők 3 különböző változatban állíthatják össze, igényeikhez igazítva. Összeszereléskor külön csavarhúzó is rendelkezésükre áll, ami megkönnyíti az egyes alkatrészekkel való munkát. Az űrautós készlet erős és ellenálló műanyagból készült, lekerekített élekkel, a terepjáró űrautó eredeti dizájnja első pillantásra elbűvöli a fiúkat. Építés közben a gyerekek remekül szórakoznak, miközben fejlesztik a finommotorikát, logikus gondolkodást és tervezési képességeket. Játék alatt szabadon engedhetik a fantáziát, kreativitást, saját elképzeléseik szerint építhetik fel a kisautót és játszhatnak vele vagy csak kihelyezhetik a polcra.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*13*16,5 cm
A csomagolás méretei28*8*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.