Készségfejlesztő kocka Kaboom Cube Little Smoby különböző típusú állatok összeállítása a finommotorika fejlesztésére15 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

A francia Smoby gyártó Kaboom Cube Little didaktikus kockája egy nagyszerű gyerekjáték fiúknak és lányoknak 18 hónapos kortól, mely minden szempontból elősegíti a kicsik fejlődését. Az eredeti, puha kék külcsínben pompázó kocka első osztályú műanyagból készült, bársonyosan puha felülettel, lekerekített élekkel, így a legkisebb gyerekek is biztonságosan játszhatnak vele. A 15 elem segítségükre lesz különböző állat variációk megalkotásában. Az egyes elemek könnyen összekapcsolhatók a didaktikai kockával, miközben egymással kombinálhatók, és így a gyermek különböző állatokat tudnak összerakni. 

A felső rész lenyomásakor az egyes részek lekapcsolódnak a kockáról, és a gyermek újra kezdheti az összeillesztést. A didaktikai kocka tárolóhellyel is rendelkezik, melybe a gyerekek játék után eltudják pakolni az egyes elemeket. Az állatok összeállítása során a gyerekek gyakorolják finommotorikát, fejlesztik képzelőerejüket, fantáziájukat. A kreatív didaktikus kocka örömet szerez a gyerekeknek, hisz vicces állatkákat is alkothatnak, kidolgozott kialakítása garantálja, hogy sokáig szórakoztatja majd csöppségeit. A didaktikai kockával való játék során a gyerekek különböző felületi struktúrákat is felfedeznek, új színeket, formákat ismernek meg. 

Méretei a készségfejlesztő kockának 15*16*18 cm. Francia Smoby vállalat ismert az egyedi és minőségi termékeiről minden korosztály számára. Smoby termékeknél felhasznált műanyag erős, de egyben kellemesen bársonyos tapintást nyújt. Minden Smoby játék éle lekerekített, a játékok serkentően hatnak a fantáziára, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. A gyártó 2020 óta az újrahasznosítható kartoncsomagolást kezdte el használni a termékek csomagolásaként, ami akár 90%-kal csökkentette a környezetterhelést, valamint az újrahasznosítható műanyagból készült játékok széles választékát is kínálja.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek15*16*18 cm
A csomagolás méretei17*17*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.