Bio bolt espresso kávéfőzővel Coffee House Smoby elektronikus pénztárgéppel leolvasóval hanggal fénnyel és 43 kiegészítővel

Termék leírása

Bio bolt eszpresszó kávéfőzővel Coffee House a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A valódi üzlet másolata számos játéklehetőséget kínál a csöppségeknek. A beépített pénztárgép nyitható kasszával bankjegyekkel és érmékkel van feltöltve, az eszpresszó kávéfőzővel zamatos feketét készíthetnek az árusok a vendégeknek. A végső összeget a vevő a fizető terminál által nyújtott kártya formájú nyugtán tudja ellenőrizni.

A boltban kártyás fizetés is lehetséges a terminál igénybevételével. A kis boltban mikrofon és elektronikus kódleolvasó is található, amely tipikus hang- és fényeffektekkel teszi a játékot élvezetesebbé. A kávéfőző felett praktikus óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. A Coffee House nem csak kávét, da számos más finomságot is kínál. Az üzlet 63 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható gabonapehely, sütemények, kekszek, cukorkák, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek és pékáru is található.

A bolt felszerelésében tányérokat, evőeszközöket, csészéket, bankjegyeket, érméket, bankkártyát, tálcát, egyéb kiegészítőket találunk. A teljes portékát az árus a vonalkódokkal és termék árakkal ellátott polcokra helyezheti. A gyümölcs, zöldség, pékáru és sütemény az üzlet elülső részében vannak elrendezve. A bio bolt magassága 90 cm, teljes méretei 60*60*90 cm. A boltocskát ábrák, feliratok, valamint a nyitvatartási időt feltüntető tábla egészíti ki.

A valósághű játék hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez. Az apró tárgyak kezelése fejleszti a finommotorikát és mozgáskészséget. A közös játék a kommunikációt és szocializációt segíti elő, miközben a kreativitás és improvizációs készség is fejlődik. A szerepjátékok során közelebb kerülnek a felnőttek világához, nő felelősségtudatuk és önbizalmuk.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.