Állatorvosi koffer szállító box-szal 2in1 Veterinary Case Smoby plüss pandával és orvosi segédeszközökkel 12 kiegészítő

Termék leírása

Állatorvosi koffer Veterinary Case a francia Smoby márkától gyerekeknek 3 éves kortól. Az egyedi 10-darabos készletben minden megtalálható, amire a gyerkőcöknek szükségük lehet kis kedvenceik gondozása során - sztetoszkóp, olló, hőmérő, fecskendő, szirup, sampon, örv, etetőtál és tájékoztató kártyák. A koffer részét képezi a bájos plüss panda is, melyet a gyerekek a kofferben hordozhatják, amely egyszerűen szállító dobozzá alakítható. A doboz praktikus nyílásain keresztül a panda szemlélheti környezetét.

A plüss állatka a dobozba az ajtónyíláson keresztül jut be, melyen panda formájú nyílás lett kialakítva. Az eredeti koffer tökéletes választás mindazon gyerkőcök számára, akik saját állatot szeretnének. Az állatorvosi szerepjátékok hozzájárulnak a fantázia és képzelőerő fejlesztéséhez, a finommotorika gyakorlásához, az orvosi eszközök használatának elsajátításához. A plüss állatkában a gyerekek új cimborára lelnek, amelyről éveken át szeretettel gondoskodhatnak.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek26*20*20 cm
A csomagolás méretei20*20*27 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.