Állatorvosi kocsi kofferral Veterinary Animal Care Trolley Smoby plüss pandának 8 orvosi kiegészítővel

Termék leírása

Állatorvosi kocsi Veterinary Animal Care Trolley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodás ajándék gyerekek részére 3 éves kortól, akik szívesen gondoskodnak kis kedvencükről. A stílusos zöld-barna színben tündöklő kocsi egy koffert is rejt, melyben 8 kiegészítő várja a kis állatorvosokat - sztetoszkóp, fecskendő, olló, lázmérő, karkötő, tégelyek és etetőtál. A kocsi részét képezi a plüss panda, melyet a gyerekek a kofferben hordozhatják, amely egyszerűen szállító dobozzá alakítható. A doboz praktikus nyílásain keresztül a panda szemlélheti környezetét.

A kocsi felső részén található fogantyú az apró gyermek kezecskékhez lett kialakítva, használata teljesen egyszerű. A kocsin kialakított tároló felület elegendő helyet biztosít a kiegészítőknek, így azok mindig kéznél lesznek. A termékkel való játék során a gyerekek fejlesztik a fantáziát, képzeletet, finommotorikát, felnőtteket utánozva megismerkednek az egyes állatorvosi eszközökkel. Új plüss barátra tesznek szert, melyről felelősségteljesen fognak gondoskodni éveken át. A kocsi két keréken gurul.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek31*32*55 cm
A csomagolás méretei39*20*60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.