Állatklinika plüss pandával Veterinary Center Smoby vizsgálópulttal és kiskád 19 kiegészítővel

Termék leírása

Állatklinika Veterinary Center a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A pompás játék ideális mindazon gyerekek számára, akik imádják az állatokat és szívesen öltik fel az állatorvos szerepét. A rendelő részét képezi az ellátást igénylő plüss panda, amelyet a gyerekek a klinika vizsgáló pultján vizsgálhatják ki. A pult mellett helyezkedik el a zuhanyfejes kiskád, amely ideális a kis páciens fürdetéséhez. A víz hőmérsékletét a gyerekek a forgó henger segítségével állíthatják be.

A rendelő tágas tároló része lehetővé teszi az eszközök elrendezését akár a rendelő alján található nagy polcot, praktikus dobozokat illetve akasztókat kihasználva. A tökéletesen felszerelt állatorvosi klinika 19 kiegészítővel rendelkezik, ezek között orvosi tégelyek és palackok, doboz tejjel és granulátummal, hőmérő, fecskendő, sztetoszkóp, egészségügyi dokumentáció a vizsgálatot, kezelést és állapotot ábrázoló matricákkal. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a gyerekek gyorsan elsajátítják az állatorvos szerepét és élménydús játékban lesz részük.

A zöld-barna színben pompázó állatklinika első látásra elnyeri a kicsik tetszését. Az ellenálló, minőségi műanyagból készült játék méretei 53*47*68 cm. Szerepjáték közben nő a gyerekek felelősségtudata, elsajátítják az egyes eszközök használatát, az állatgondozás szabályait, miközben fejlődik finom motorikájuk, fantáziájuk, képzelőerejük. Játékos módon gyakorolják a memóriát, logikus gondolkodásmódot, egészséges önbizalmat szereznek és sok új dologgal ismerkednek. Ez az oktató jellegű játék óvodákban is érvényesül.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek53*41*68 cm
A csomagolás méretei50*20*60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.