Szenzoros golyók a kisbaba érzékszerveinek fejlesztésére Stimuli Kaloo 5 fajta puha labda 0 hó-tól

Termék leírása

Szenzoros labdák a baba finom motorikus készségeinek fejlesztésére a francia Kaloo vállalat Stimuli kollekciójából egy igazán nagyszerű ajándék kisbabák részére már a születés pillanatától fogva. Speciálisan kialakított labdák gyermekterapeutákkal együttműködve serkentik és teljes mértékben fejlesztik a gyermekek érzékszerveit. Az 5 labdából álló szett lágy és puha textilből készült, mely selymes érzést nyújt a bababőrnek. Az 5 cm labdácskák különböző színekben és dizájnban első pillantásra megnyerik a kicsik figyelmét. A gyerekek félelem nélkül fedezhetik fel azokat, különböző felületekkel ismerkednek, edzik tapintási érzékenységüket. A kontrasztos színvilágnak és a labdák különleges mintáinak köszönhetően a gyermek fejleszti a látását és megtanulja megkülönböztetni az új színeket.

A puha multiszenzoros labdák teljes mértékben lekötik gyermek figyelmét, velük való játszadozás közben fejlődik a kézügyesség, reflexek és finom motorikus készségek. A labdácskák megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, a gyerekek félelem nélkül játszhatnak velük. A terméknél nem kell aggódni akkor sem, ha a baba elkezdi a felülettel való ismerkedés céljával a játékot kóstolgatni, rágcsálni. Labdácskák együtt nőnek a gyerekekkel, akik idősebb korukban is találnak módot a kedvenc kis labdákkal való játszadozásra - a labdácskákat lehet gurítani, dobni, megtanulni velük zsonglőrködni, vagy a szüleik akár el is rejthetik azokat, a gyerek pedig testvéreikkel próbálják megtalálni. A Stimuli termékcsalád szenzoros labdái által kínált tevékenységek gazdag választéka sok örömet és nagy élményt szerez a gyerekeknek. A feltüntetett ár 5 golyóra vonatkozik.

francia Kaloo gyártó cég tӧbb mint 20 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss bébijátékok gyártásával. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játék megfelel a szigorú európai követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. Ennek köszönhetően a piacon nincs vetélytársuk. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ezért a csecsemők a Kaloo plüss játékok mellett nyugodtak és teljes biztonságban érzik magukat.  

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.